Útépítésben és aszfaltozásban jártas, profi szakemberekkel dolgozunk, országosan!

Aszfaltoztatni szeretne?

Válasszon minket, ha 1. osztályú, minőségi munkát szeretne, elérhető áron! Magas minőséggel, pontossággal, rugalmassággal  végezzük el a megrendelt munkát.

Cégünk jellemzői:
 • Gyorsaság 
 • Pontosság 
 • Precizitás 
 • Magas minőség 
 • Kedvező ár 
 • Kivitelezés már 10 m2-től
Cégünk vállal minden útépítéssel kapcsolatos tevékenységet. Kisebb és nagyobb aszfaltozást, útépítést, kátyúzást!

Minőségi kivitelezés olcsón, rövid határidővel, garanciával!

Hívjon bizalommal, készséggel várunk minden érdeklődőt!

Akció!
Rendelje meg bármelyik szolgáltatásunkat, és amennyiben megrendelésében a weboldalunkra hivatkozik, akkor 5% kedvezményt adunk munkáink árából! Szomszédja, barátja is építkezik, vagy fel szeretné újítani kapubejáróját? Rendeljék meg együtt a munkát, és további kedvezményeket biztosítunk árainkból!
Ne szalassza el a lehetőséget, hívjon, vagy írjon már most!

Jozef Ádám Aszfaltútépítő Kft.

"Minőségi munka, Elégedett vevő, Kiszámítható jövő!"

Kátyúzás, Úthibák kezelése

Az aszfaltburkolaton keletkező leggyakoribb hiba a kátyúsodás. Különösen tél után lepik el az utakat a gumi- és felnigyilkos kátyúk: megfagy az asztaltba befolyó víz, egyre nőnek a repedések. Cégünk tevékenységei közé tartozik a régi, elhasználódott aszfaltrétegek és betonozott felületek kátyúinak helyreállítása is.
Az úthibák kijavítása több módon is történhet:

 • Tartós kátyúzás
 • Ideiglenes kátyúzás
 • Téli kátyúzás
 • Flekkezés
 • Felületi bevonat építése
 • Hézagjavítási technológia

Tartós kátyúzás
Szabályos kátyúzás esetében a kátyú körül az aszfaltot vágjuk és bontjuk, majd tisztítás után a kátyú helyét bitumenemulzióval felületkezeljük. Ezt követően AC11-es aszfalttal melegen hengereljük, tömörítjük és lezárjuk.

Ideiglenes, téli kátyúzás:
Ha egy kátyú téli javítására van szükség, akkor a kátyúzás hidegaszfalttal történik, mivel ilyenkor a keverőtelepek nem üzemelnek.

Flekkezés:
Nyitott felületeket okozhat például a hibás tömörítési technológia vagy a rossz keverék-összetétel, mely esetben modern kötőanyag és zúzalékszóró segítségével felületi bevonatot képezünk.

Felületi bevonat építése:
A nagy területen keletkező nyitott felületeket felületi bevonat építésével korrigáljuk.

Hézagjavítási technológia:
A repedések megtisztítása és kiönthető méretre bővítése gyémánttárcsás marógéppel történik.

Tudnivalók a kátyúzás technikájáról

Tudnivalók a kátyúzás technikájáról A kátyúk rengeteg autós mindennapjait keserítik meg. Szinte nincs olyan útvonal, ahol ne találkoznánk úthibával, ezek helyreállítására szolgál a kátyúzás. Téli időszakban nehézkes a javítási munkafolyamat, általában nyárra hagyják a nagyobb munkálatokat, de alapvetően az év bármely szakában van lehetőség a javításra.

Többféle eljárás is létezik a kátyúzás kivitelezésére. Egyik módszer az úgynevezett szélvágás alkalmazása, melynek lényege, hogy a hibás részt kivágják az aszfaltból, ezután a helyére formálható aszfaltot öntenek, ami később nem tud a kivágott részen kívül túlterülni. A kátyúzási technikák közül ez a legtartósabb megoldás. A másik alkalmazott módszer az ideiglenes kátyúzás, ebben az esetben csak a hibás út felületén terítenek el aszfalt foltokat. Ezzel a technikával nem lehet véglegesen orvosolni a problémát, csak átmeneti megoldásként tekinthetünk rá.

Ha szeretné az úthibákat megszüntetni, és ehhez minőségi kátyúzási munkálatokra van szüksége, bátran keressen fel minket!

Ha Ön is térkövezés mellett döntött, bátran vegye fel velünk a kapcsolatot, és megvalósítjuk elképzeléseit!

Kátyúzás jó áron, magas színvonalon!

Kátyúzás jó áron, magas színvonalon! Az autósok egyik legnagyobb ellensége az utakon fellelhető rengeteg kátyú, hiszen nemcsak a gépjárművek szerkezetében tehetnek kárt, hanem komoly közúti baleseteket is okozhatnak, így nem csoda, ha az emberek minden megoldásra nyitottak, ami hozzájárul ahhoz, hogy eltűnjenek az utakról a veszélyes gödrök. Ha az Ön közelében is található problémás út, és szeretné megelőzni a komoly baleseteket, károkat, döntsön kátyúzás szolgáltatásunk mellett!

Mivel gyakorta előfordulnak kellemetlen úthibák, a kátyúzást jó áron biztosítjuk ügyfeleinknek, így nem befolyásolhatják az anyagiak a javíttatással kapcsolatban, ennek köszönhetően akár egy hosszabb útvonal is helyreállítható anélkül, hogy mélyen a pénztárcájába kellene nyúlnia. A kátyúzást jó áron, ugyanakkor magas színvonalon végezzük, a rugalmasságot és a gyorsaságot is biztosítjuk, ezáltal rövid időn belül átadhatóvá válik a javított útvonal az autós forgalomnak, kátyúmentesen.

A kedvező árú kátyúzás szolgáltatás igénybevételéért keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!

Miért minket válasszon a kátyúzáshoz?

Miért minket válasszon a kátyúzáshoz? Gyalogosként és autósként sem lehet ismeretlen a kátyúk látványa, ami nemcsak lehangoló látványt nyújt, hanem fokozottan veszélyes is, hiszen elég egy rossz lépés vagy autókormány rántás, és az ember máris a kátyú kellős közepében találhatja magát. Szerencsére mindezt rendkívül egyszerűen el lehet kerülni, mégpedig, ha kátyúzás szolgáltatásunkat igénybe veszi!

Nemcsak a magas színvonalú munkáért érdemes szolgáltatásunkat választani, hanem amiatt is, hogy a kátyúzást jó áron vállaljuk. Kedvező árfekvésben biztosítjuk a munkálatokat, hiszen tudjuk, hogy az úthibák javítására az időjárás, a külső fizikai hatások és a rossz útépítési kivitelezések miatt szinte állandóan szükség van.

Ha minket választ, nemcsak a pénztárcáját kímélheti meg, hanem azt is megtapasztalhatja, hogy milyen a modern, megbízható kátyúzás szolgáltatás, köszönhetően kollégáink gyakorlatának és a felhasznált alapanyagok minőségének.

A kátyúzás igénybevételéért keressen minket bizalommal elérhetőségeink egyikén!

A nyári kátyúzás fontosságáról röviden

A nyári kátyúzás fontosságáról röviden A nyári forróságban gyakorta merül fel probléma az aszfalttal, főként a főutak kapcsán, ugyanis sajnos az útépítő szakemberek nem minden esetben használnak fel olyan alapanyagot, ami ellenállna az intenzív igénybevételnek és a magas hőmérsékletnek. A helyzetet az sem könnyíti meg, hogy ebben az időszakban rendszeresen lehet forgalomterelésekre számítani, amikor olyan útvonalakon tudnak közlekedni az autósok, amelyek nem kifejezetten nagy forgalomhoz lettek kialakítva, így mindezek hatására komoly úthibák alakulhatnak ki. Ha környezetében Ön is tapasztal ilyen kellemetlen problémákat, döntsön a kátyúzás mellett!

A kátyúzással könnyedén felveheti a harcot a különböző úthibákkal szemben. Szakembereinknek a nyári forróság sem jelenthet akadályt, ugyanis fontos számukra, hogy visszaadhassák a forgalom számára a hibátlan utakat, hiszen bizonyos úthibák akár komoly műszaki meghibásodást is okozhatnak a gépjárműveknek.

Ne várjon a kátyúzással, vegye igénybe szolgáltatásunkat, ehhez pedig forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken!

A kátyúzás életeket is menthet!

A kátyúzás életeket is menthet! Sajnos manapság számos közúti balesetről értesülhetnek az emberek, amelyek esetében nem feltétlenül a figyelmetlenség vagy a kapkodás a baj forrása, hanem az úthibák. Bizonyos esetekben annyira mélyek és nagy területet fednek le a lyukak, hogy egyszerűen képtelenség kikerülni őket. Ha mégis kísérletet tesz rá az autó vezetője, máris megtörténik a baj, főként akkor, ha nem idejében veszi észre az úthibát. Szerencsére minden úthiba javítható, ha az emberek igénybe veszik kátyúzás szolgáltatásunkat.

A profi kátyúzásnak köszönhetően Ön akár életeket is menthet, ugyanis bizonyos, úthibák okozta közúti balesetek akár emberéleteket is követelhetnek, a javíttatással viszont a tragédiák elkerülhetővé válnak. A kátyúzást színvonalas alapanyagokkal, korszerű technológiával valósítjuk meg, így szolgáltatásunkkal hosszú távú megoldást biztosíthat az autósok számára a fő- és mellékutakon egyaránt.

Vegye fel velünk mihamarabb a kapcsolatot, hogy megkezdhessük a kátyúzással kapcsolatos munkálatokat!

Szolgáltatások

Munkáinkból


Elérhetőségeink

E-mail: jozef@aszfaltutepitokft.hu
Mobil: +36 (70) 322 8659
Web: aszfaltutepitokft.hu
Forduljon hozzánk bizalommal!

Kátyúzás