Útépítésben és aszfaltozásban jártas, profi szakemberekkel dolgozunk, országosan!

Aszfaltoztatni szeretne?

Válasszon minket, ha 1. osztályú, minőségi munkát szeretne, elérhető áron! Magas minőséggel, pontossággal, rugalmassággal  végezzük el a megrendelt munkát.

Cégünk jellemzői:
 • Gyorsaság 
 • Pontosság 
 • Precizitás 
 • Magas minőség 
 • Kedvező ár 
 • Kivitelezés már 10 m2-től
Cégünk vállal minden útépítéssel kapcsolatos tevékenységet. Kisebb és nagyobb aszfaltozást, útépítést, kátyúzást!

Minőségi kivitelezés olcsón, rövid határidővel, garanciával!

Hívjon bizalommal, készséggel várunk minden érdeklődőt!

Akció!
Rendelje meg bármelyik szolgáltatásunkat, és amennyiben megrendelésében a weboldalunkra hivatkozik, akkor 5% kedvezményt adunk munkáink árából! Szomszédja, barátja is építkezik, vagy fel szeretné újítani kapubejáróját? Rendeljék meg együtt a munkát, és további kedvezményeket biztosítunk árainkból!
Ne szalassza el a lehetőséget, hívjon, vagy írjon már most!

Jozef Ádám Aszfaltútépítő Kft.

"Minőségi munka, Elégedett vevő, Kiszámítható jövő!"

Mart aszfalt

A mart aszfalt egy sötétszürke színű, száraz állagú bitumenes kőzúzalékból álló anyag, melyet útépítés során használnak. Ezt a típusú aszfaltot úgy kapjuk, hogy a friss aszfaltozás előtt álló közutak, aszfaltutak vagy autópályák elhasználódott, felsőbb aszfaltrétegeit marógéppel eltávolítják. Mart aszfaltozás esetén ledarálják a felmart aszfaltot kis finomságúra majd úthengerrel leterítik. A munka végő fázisa pedig az emúlziós permetezés.

          
Hol érdemes a mart aszfaltozást alkalmazni?
  A mart aszfalt kiválóan alkalmas útépítési illetve térburkolási célra egyaránt.

Alkalmazási terület:  

 • szilárd burkolat nélküli utakhoz 
 • kis forgalmú utakhoz 
 • mezőgazdasági utakhoz 
 • nyaraló vagy hétvégi telekhez vezető bekötő utakhoz
 • parkolókhoz 
 • útalapként való felhasználáshoz

Melyek a mart aszfalt a legnagyobb előnyei?  

 • azonnal felhasználható 
 • a munkálatokat gyorsan el lehet vele végezni 
 • teherbíró 
 • por és sármentes 
 • megfelelő területen történő felhasználása esetén időtálló 
 • rendkívül olcsó

Az úrburkolati felújítási munkáknak köszönhetően nagy mennyiségű mart aszfalt keletkezett az elmúlt időszakban, melynek újrahasznosítására nem mindig áll rendelkezésre megfelelő technológia, vagy tudás. A felértékelődött mart aszfalt, mint visszanyert, újra beépíthető építőanyag a nem megfelelő, pazarló felhasználásával többet ártunk, mint használunk környezetünknek, és pénztárcánknak. A mart aszfalt padkának való bedolgozása, vagy csak egyszerű, utókezelés nélküli beépítése sokszor nem vezet eredményre, továbbá az anyag értékével és minőségével nem egyenrangú ez a felhasználás. Egy kis többletráfordítással, és odafigyeléssel használati értékének többszöröse hozható ki, az eredeti meleg aszfalt minőségével közel azonos szinten, ennek azonban ára van, melyet érdemes bele fektetni. Hosszabb távon azonban megtérül a ráfordítás!

Ahhoz, hogy ne egynyári, és beépíthető legyen a mart aszfalt, az alábbi feltételeknek kell minimum teljesülniük: 

 • csapadék elvezetés biztosítása tükör kialakításával, 
 • felmart anyag tört és osztályozott rendelkezésre állása, 
 • emulzió alkalmazása,  
 • többszöri és visszatérő tömörítés min. 2,5 T hengerrel.

Nyaralók bekötő útjához válassza a mart aszfaltozást!

mart aszfaltozás Gyakran előfordul még napjainkban is, hogy a hétvégi házakhoz, nyaralókhoz vezető utak nincsenek lebetonozva. A földutak azonban esős, latyakos időben könnyen járhatatlanná válnak, ezért ennek megoldását célszerű beiktatni. A legjobb, ha a mart aszfaltozást választjuk hozzá, mert ez egy olyan technológia, ami kiválóan megállja majd a helyét, viszont nem jár jelentős anyagi befektetéssel.

A mart aszfaltozás jó választásnak bizonyul akár mezőgazdasági utakhoz, akár nyaralók bekötő útjához, vagyis olyan helyekre, ahol viszonylag kicsi a forgalom. Ez azonban nem jelenti azt, hogy nem időtálló megoldásról van szó. Megfelelő előkészítéssel és kezeléssel igen nagy teherbírású felület kapható, ami gyorsan és olcsón előállítható. A mart aszfaltozásnál nem kell számolni száradási idővel, a munkálatok befejezésével már azonnal használható is az út.

Keressen minket bizalommal, amennyiben további kérdése lenne a mart aszfaltozással kapcsolatban vagy szeretné igénybe venni a szolgáltatásunkat!

Ám ez a megoldás nemcsak a rövidebb útépítéseknek kedvez, hanem parkolók kivitelezésének is, hiszen az üresen álló területeket szükséges minél gazdaságosabban megvalósítani, ehhez pedig kiváló lehetőséget nyújt a mart aszfalt.

További alkalmazási területekről és tevékenységünk részleteivel kapcsolatban érdeklődjön kollégáinktól!

Tudnivalók a mart aszfalt felhasználási területeiről

Tudnivalók a mart aszfalt felhasználási területeiről A mart aszfalt alkalmazása egyre népszerűbbé válik, ugyanis rendkívül költséghatékony megoldásnak bizonyul kisebb területek esetében, amelyeknél nem kifizetődő belekezdeni nagyobb aszfaltozási munkálatokba.

Mart aszfaltot gyakran használnak mellékutak felújításához, hiszen ezek az utak általában nincsenek kitéve nagyobb autóforgalomnak, emiatt nem szükséges fokozottan masszívvá tenni az útburkolatot.

Gazdaságok számára is kedvező megoldást nyújt a mart aszfalt, ahol a tulajdonosoknak jelentős mennyiségű sárral kell megküzdenie, ami megnehezíti a területen történő közlekedést, ezért, ha gazdaságot tart fenn, érdemes elgondolkoznia bizonyos területek esetében a mart aszfalt használatán!

Ám ez a megoldás nemcsak a rövidebb útépítéseknek kedvez, hanem parkolók kivitelezésének is, hiszen az üresen álló területeket szükséges minél gazdaságosabban megvalósítani, ehhez pedig kiváló lehetőséget nyújt a mart aszfalt.

További alkalmazási területekről és tevékenységünk részleteivel kapcsolatban érdeklődjön kollégáinktól!

Szolgáltatások

Munkáinkból


Elérhetőségeink

E-mail: jozef@aszfaltutepitokft.hu
Mobil: +36 (70) 322 8659
Web: aszfaltutepitokft.hu
Forduljon hozzánk bizalommal!

Kátyúzás