Útépítésben és aszfaltozásban jártas, profi szakemberekkel dolgozunk, országosan!

Aszfaltoztatni szeretne?

Válasszon minket, ha 1. osztályú, minőségi munkát szeretne, elérhető áron! Magas minőséggel, pontossággal, rugalmassággal  végezzük el a megrendelt munkát.

Cégünk jellemzői:
  • Gyorsaság 
  • Pontosság 
  • Precizitás 
  • Magas minőség 
  • Kedvező ár 
  • Kivitelezés már 10 m2-től
Cégünk vállal minden útépítéssel kapcsolatos tevékenységet. Kisebb és nagyobb aszfaltozást, útépítést, kátyúzást!

Minőségi kivitelezés olcsón, rövid határidővel, garanciával!

Hívjon bizalommal, készséggel várunk minden érdeklődőt!

Akció!
Rendelje meg bármelyik szolgáltatásunkat, és amennyiben megrendelésében a weboldalunkra hivatkozik, akkor 5% kedvezményt adunk munkáink árából! Szomszédja, barátja is építkezik, vagy fel szeretné újítani kapubejáróját? Rendeljék meg együtt a munkát, és további kedvezményeket biztosítunk árainkból!
Ne szalassza el a lehetőséget, hívjon, vagy írjon már most!

Jozef Ádám Aszfaltútépítő Kft.

"Minőségi munka, Elégedett vevő, Kiszámítható jövő!"

Bemutatkozás

Köszöntjük a Jozef Ádám Aszfaltútépítő Kft. honlapján!

Aszfaltozásban, és az építőiparban jártas, kiváló szakembereink garantálják a magas minőségű, gyors, pontos és precíz munkavégzést. Cégeknek, önkormányzatoknak és magánszemélyeknek is mindenütt az országban, a legkedvezőbb áron! Nagyobb terület aszfaltozása, általában géppel /Finisherrel/ történik. Amennyiben a megrendelő kéri, természetesen lehetséges kézi bedolgozással is.

Cégünk vállal minden aszfaltozással és útépítéssel kapcsolatos tevékenységet. Üzletpolitikánk arra épül, hogy az elsődleges szempont nem a gyorsan szerzett legmagasabb profit elérése, hanem hogy minél több elégedett ügyféllel rendelkezzünk az I. osztályú minőséget szem előtt tartva. Cégünknél ez a szemlélet hosszútávon biztosan megtérül, így bátran merem ajánlani az általunk elvégzett aszfaltozási munkálatokat, referenciaként. Továbbá a meglévő ügyfeleink, a jól elvégzett munka eredményeként, a jövőben is minket fognak választani.

Szlogenünk : Minőségi munka, elégedett vevő, kiszámítható jövő!

A fent megemlítettek nem mondhatók el minden vállalkozóról, cégről, mivel az egyes útépítő brigádot nem a minőség érdekli, hanem a gyorsan szerzett jövedelem. A munka megszerzéséért ígérnek mindent. A hiszékeny hozzá nem értő embert könnyen becsapják.

Sokan, sokféle módon dolgoznak... Mondják magukat szakembernek, elvégzik (?) a munkát, majd azonnal továbbállnak, és többet el sem lehet érni őket! Az elvégzett munka minősége silány, rövid idő alatt tönkre megy minden!  Vigyázzon a túlságosan is gyanús alacsony árakkal, nehogy az említett csapdákba essenek.

Figyeljen arra, hogy ne kerüljön ilyen helyzetbe, válassza cégünket ha minőségi munkát szeretne elérhető áron!

Velünk garantáltan NEM FOG ÍGY JÁRNI!

Szolgáltatások

Munkáinkból


Elérhetőségeink

E-mail: jozef@aszfaltutepitokft.hu
Mobil: +36 (70) 322 8659
Web: aszfaltutepitokft.hu
Forduljon hozzánk bizalommal!

Kátyúzás